Dermalex Psoriasis - Fritt från kortison

Det finns inget botemedel för psoriasis, men det finns metoder för att behandla symtomen, hålla utbrotten under kontroll och förbättra utseendet hos de berörda hudområdena.
Nya Dermalex erbjuder en kortisonfri kräm som inte bara lindrar dina psoriasissymtom, utan även bidrar till att förhindra nya utbrott.

Dermalex Psoriasis Cream UK

Dermalex Psoriasis

60g och 150g
Kräm

Dermalex Psoriasis Cream UK

Så skiljer sig Dermalex Psoriasis från traditionell behandling

Andra Psoriasiskrämer

Dermalex Psoriasis är en ny hudkräm för behandling av Psoriasis. Krämen innehåller inte kortison, utan har en helt annan verkningsmekanism. Genom att dels skydda huden, dels aktivera hudens egna reparationsmekanismer, kan Dermalex Psoriasis både förebygga och lindra inflammationen vid psoriasis.
Produkten innehåller varken kortison, tjära/tjärprodukter, vitamin D3-analoger, vitamin A-derivat, svavel, ketolytiska ämnen som salicylsyra.

 

Kortison

Kortisonprodukter mot psoriasis är oftast receptbelagda och används i syftet att stoppa inflammationen i huden. Kortisonpreparat är mycket effektivt men kan inte användas under en längre period eller i obegränsade mängder. Kortison motverkar befintliga inflammationer och stärker inte hudbarriären, vilket innebär att de inte skyddar mot nya utbrott.
Dermalex Psoriasis kan istället ses som ett alternativ till en kortisonbehandling för att undvika kortisonets negativa effekter som kan uppkomma vid långvarig och riklig användning av kortison. Istället för att dämpa inflammationen, som kortison används för, förbättrar Dermalex Psoriasis hudens egen reparationsmekanism och minskar inflammationen. Samtidigt bildar krämen en skyddande barriär som blockerar och absorberar de mikroorganismer som kan förvärra symtomen av psoriasis.
Vid svårare eksemutbrott kan Dermalex användas i kombination med kortison för att stoppa inflammationen. Vid milda till måttliga eksemsymtomer kan Dermalex med fördel användas som en fristående behandling.

 

SÅ ANVÄNDER DU DERMALEX PSORIASIS

  • Dermalex Psoriasis rekommenderas för vuxna och barn från 14 år och uppåt.
  • Dermalex Psoriasis används 2-3 gånger dagligen eller efter att du har tvättat dina problemområden. Då krämen är vattenlöslig är det viktigt att återapplicera krämen efter problemytorna varit i kontakt med vatten.
  • Vid svårare eksemutbrott kan Dermalex Psoriasis användas i kombination med kortison för att stoppa inflammationen, men vid milda till måttliga eksemsymtomer kan Dermalex Psoriasis med fördel användas som en fristående behandling.
  • Dermalex Psoriasis kan användas både i ansiktet och på större kroppsytor.
  • Undvik kontakt med ögonen, om krämen kommer i kontakt med ögonen skölj ordentligt med ljummet vatten.
  • Applicera inte krämen på öppna sår eller sprickor.
Dermalex Psoriasis treatment results

Kliniskt testad effekt2

Liksom övriga Dermalex-produkter har Dermalex Psoriasis en specialformula och är kliniskt utvecklad av dermatologer2.

Behandling med Dermalex Psoriasis gav en genomsnittlig minskning av psoriasis symptomen med 68%.2

2 Katalin N. PASI based clinical efficacy study of Dermalex® Repair Psoriasis topical cream, for the treatment
of Psoriasis vulgaris symptoms, in a mono-application therapy. 2006.

 

Hämta bipacksedeln